Een domeinnaam

Een eigen website begint, na het ideeën- en brainstormstadium, met een domeinnaam. Het aantal websites op internet loopt vermoedelijk inmiddels tegen de honderd miljoen, dus het is niet altijd eenvoudig een makkelijke en passende domeinnaam te vinden.

Een goede domeinnaam is belangrijk

Neem hier uitgebreid de tijd en moeite voor en neem eventueel contact op met ons voor advies en meedenken. Net als uw bedrijfsnaam, is uw domeinnaam straks een belangrijk herkenningspunt voor uw bedrijf.

Misschien is het handig meerdere domeinnamen in te kopen, bijv. keukens-heerenveen.nl, keukensheerenveen.nl en heerenveen-keukens.nl, of uwtoko.nl en uwtoko.com. Voor de kosten hoeft u het niet te laten en het kan voor mensen die u zoeken handig zijn dat, wanneer ze www.uwtoko.com intypen, automagisch worden doorgeleid naar www.uwtoko.nl, waar de eigenlijke website zich bevindt.

In 2014 zijn enkele honderden nieuwe extensies vrij gekomen voor registratie. U vindt alle info op deze pagina.

Kosten domeinnaam

Dit is afhankelijk van de domeinextensie (bijv. nl of com).
Bij de hostingpakketten, starters- en maatwerk websites is een standaard domeinnaam (.nl, .com, .net, .org of .info) inbegrepen. De overige domeinextensies brengen meerkosten met zich omdat zij duurder zijn om te registreren.

In de tweede kolom ziet u de kosten van een losse domeinnaam. Het domein wordt voor u vastgelegd en kan eventueel automagisch worden doorgeleid naar een ander domein. In de derde kolom staat de meerprijs van het domein wanneer u één van onze hostingpakketten (Basic, Medium of Large) of een complete website kiest.

Domeinsoort Prijs per half jaar Meerkosten per half jaar
.nl €  7,50 Geen
.com .net .org .info €  7,50 Geen
.de €  7,50 Geen
.nu € 18,00 € 10,50
.eu € 10,50 €   3,00
.mobi € 18,00 € 10,50
.be € 12,00 €   4,50
Prijzen zijn excl. BTW.

 

Controleer rechts op de pagina of uw domein nog vrij is. Wanneer dit het geval is wordt u direct en automagisch naar de bestelpagina geleid.

Neem ook contact op wanneer u een domein wilt met een extensie die niet genoemd staat. U vindt ze op deze pagina.

 

Pin It on Pinterest