Webredactie

De inhoud van een website is niet te vergelijken met een boek of een folder. Tekst leest anders van een beeldscherm. Bezoekers verwachten snel te vinden wat ze zoeken. Het aan elkaar verbonden zijn van elementen d.m.v. links is relatief nieuw.

Kom snel tot de kern

Het is dus de kunst snel tot de kern van de zaak te komen, en daarbij ook nog te zorgen dat bezoekers niet verdwalen. Het is evident dat dit andere eisen stelt aan de teksten die u op uw site zet.

Wat kan WebZenz hierin voor u betekenen

Heeft u (al dan niet tijdelijk) geen tijd of zin om bezig te zijn met teksten en afbeeldingen? Of vindt u het moeilijk om teksten voor uw website geschikt te maken? WebZenz neemt dit graag van u over.
Wij bewerken teksten, plaatsen ze in een logische volgorde in het menu, en onderhouden desgewenst zelfs de hele website inhoudelijk.
U stuurt ons een linkje of een document met de opdracht er een nieuws-item voor de site van te maken en wij doen de rest. Een bijpassende afbeelding erbij zoeken? Kan ook. Over een onderwerp een Tweet schrijven of het op Facebook onder de aandacht brengen? Geen probleem. Stuur ons een aantal foto’s en wij maken er een mooi album van.

In dit artikel staat mooi de taak en het nut van de webredacteur beschreven. Onderschat niet het werk dat u kunt hebben om een website up-to-date te houden! Neem contact op om uit te leggen om welke werkzaamheden het gaat en wat de omvang is, dan kunnen we zien welk prijskaartje daaraan hangt.

Het uurtarief waar we standaard mee werken is € 50. Soms spreken we een vaste prijs voor werkzaamheden af. We hebben ook klanten die een vast bedrag per maand spenderen voor variabele werkzaamheden. Mogelijkheden genoeg dus.
Mocht de klus te groot of te specifiek zijn voor onze expertise, dan hebben we enkele zeer ervaren tekst- en webredacteuren in ons netwerk.

 

Pin It on Pinterest