Uw website uitbreiden met nieuwe functies

Complete website

WebZenz levert websites die al compleet voorzien zijn van alle basiselementen. Zónder uitbreidingen (plugins genaamd) heeft u dus al een mooie, functionele website, waar u zelf en met anderen aan kunt werken, en die goed presteert in de zoekmachines. Kortom: niets mis mee. En wij zorgen dat, dat zo blijft.

Extra wensen

Tóch kunnen er extra wensen zijn of ontstaan. We noemden op de voorpagina al een forum, meertaligheid, een nieuwsbrief of webwinkel. Maar er is ook een plugin die van uw website een soort Wikipedia kan maken, een uitgebreide evenementenagenda, desgewenst mét kaartverkoopsysteem, of een compleet Content Management Systeem, waarbij u bijvoorbeeld een uitgebreide database van films, boeken of recepten kunt aanleggen. Of wilt u een eigen online community, een mini-Facebook zeg maar? Ook dat kan.

Misschien heeft u wensen die we hier niet genoemd hebben. Geen nood: de kans is groot dat we het kunnen (in)bouwen.
Dus aarzel niet om contact op te nemen bij vragen of wensen.

Hieronder noemen we aantal plugins waar we veel mee werken en die hun waarde in de praktijk bewezen hebben:

Gratis plugins

Heeft u hulp nodig bij het instellen van uw plugins? Dat kan. Wij helpen u graag op weg. Neem gewoon even contact op.
Bent u als (nog-)niet-klant nieuwsgierig? Vul uw e-mailadres in in de widget rechts op de pagina en u ontvangt automatisch al ons nieuws via de e-mail (die widget is overigens de gratis plugin Abonneren op nieuws in actie).

 

Pin It on Pinterest